Geniet van comfort met Swipe-Tags. 

In een beweging instellingen van uw smart phone aanpassen met NFC Swipe-Tags!

Swipe-Tags zijn 3x groter en kunnen dus veel meer voor u doen!!!

Home / Work / Sports / Outdoor / Car / Office

 

 

Wat kan een NFC Swipe-Tag doen?

Welke specs hebben Swipe-Tags in vergelijk met andere smarttags?

Waar kunt u Swipe-Tags kopen?

Welke apps kan ik gebruiken voor Swipe-Tags?

 

 

Take full advantage of

With Swipe-tags !

 

 

What can a NFC swipe-Tag do for you?

Een Swipe-Tag kan in één beweging veel instellingen van uw Smartphone aanpassen en/of meerdere applicaties starten. Gewoon uw Smartphone over de Swipe-Tag heen bewegen en de NFC-tag zorgt ervoor dat uw Smartphone alle instellingen automatisch doorvoert die u heeft geprogrammeerd! 

Swipe-Tags hebben een veel groter geheugen dan de meeste andere  smarttags. Swipe-Tags zijn groot genoeg om te gebruiken als Switches. Het geheugen is bijvoorbeeld 3x groter als de Sony Xperia smarttag! Daarnaast ontvangt u van Swipe-Tag ook NFC stickers met het zelfde grote geheugen.

De handigste manier om Swipe-Tags te gebruiken is om ze op te hangen her en der in uw huis en werkplek. Gewoon op de plekken en situaties waar u graag andere instellingen nodig heeft voor uw Smartphone. Laat de Swipe-Tag uw internet radio activeren als u gaat koken. Stel uw alarm is en zet uw Smartphone op Silent als u naar bed gaat. Check uw e-mail als u achter uw bureau plaats neemt. Start de Bluetooth en navigatie als u uw auto instapt.  Wissel makkelijk en snel van WiFi modem voor een beter ontvangst in uw huis of werkplek. Geef uw vrienden met een Swipe toegang tot uw beveiligde internet toegang om even hun E-mail te kunnen checken of te surfen. Dat kan allemaal dmv van een Swipe over de NFC tags van Swipe-Tag. 


Two Swipe-Tag Sticker-Tags and one vCard
are included in a Swipe-Tag.com XL Package

Swipe-Tags have more to offer you! 

Wij bieden u meer als alleen 4 NFC Chips, Wij doen er een fraaie en handige vCard bij. Deze heeft het formaat van een Creditkaart en past in uw portemonnee en is voorzien van een extra groot opslag geheugen zodat al uw contact informatie er oppast. Zoals uw telefoonnummers, uw website, uw adres, uw facebook, Skype etc. Makkelijk mee te nemen in uw portefeuille en denk eens aan het comfort als u mensen van uw gegevens wil voorzien.

Daarnaast krijgt u van Swipe-Tag twee Swipe-Tag Stickers. Deze kunt u gewoon in uw auto ergens op uw dashboard plakken of ergens anders zodat u snel en makkelijk kan Swippen. Gebruik hem bijvoorbeeld om uw Smartphone zaklamp functie aan te zetten. In uw meterkast of in een donkere fietsenstalling of om makkelijk het sleutelgat te vinden als u 's avonds thuis komt.

 

 

 

Screenshot of NFC Task Launcher our favorite NFC-tag programmer for Android devices.

 

 

What specs has a Swipe-Tag?

Swipe-Tags kunnen gebruikt worden door alle types smartphones met NFC hardware. NFC staat voor "Near Field Communication". U kunt de chip eenvoudig programmeren en wijzigen zo vaak als u maar wilt. Daarnaast kunt u de informatie opgeslagen in de chip ook beveiligen.Als u de chip beveiligd kunnen ze nooit meer gewijzigd worden en de instellingen zijn de ge-locked voor eeuwig! 

Wij adviseren u om de schrijf beveiligen NIET te gebruiken, totdat u zeker bent dat u tevreden bent met de instellingen en dat u wilt voorkomen dat ze ooit nog gewijzigd worden of verloren gaan! Locked Swipe-Tags worden NIET door ons als retour geaccepteerd, vervangen of vergoed. Ze zijn immers niet defect, maar gewoon gelocked, wees daarom voorzichtig met de lock-functie ook wel bekend als write protect functie.

De meest bekenden smartphones met NFC zijn de Samsung Galaxy Nexus, HTC One X, the nieuwe Samsung Galaxy S3 en de Sony Xperia S. Voor alle NFC compatible smartphones check deze lijst. 

Smart-tags Memory Size Singel commands Multi Commands or Switches vCard information Compatible with Sony Xperia
Swipe-Tag  192 bytes Yes Yes Medium Yes
Swipe-Tag Sticker 192 bytes Yes Yes Medium Yes
Swipe-Tag vCard 1024 bytes Yes Yes Big Yes *)
Sony Xperia Smart-tags 64 bytes Yes No Small Yes

* Not compatible with Blackberry.

 

Waar kan ik Swipe-Tags aanschaffen?

U kunt Swipe-Tags aanschaffen hier via onze website en afrekenen met Bank of Paypal.

Of via 

Klik hier om naar een overzicht te gaan van onze Marktplaats aanbiedingen.

Afrekenen kan met PayPal of eenvoudig via bankrekening !!!

Of

U kunt ze aanschaffen in onze ebay store !

 

GoTo: 
Swipe-Tag.com
Homepage
  //  Swipe-Tag Product Page  //  NFC Apps Review available on Google Play // Where to Buy Swipe-Tags? // NFC Compatible Smart Phones  

Copyright: Swipe-Tag.com 2012